Flexshare-lejligheder

For dig der kan være feriemæssig fleksibel

Hvad er Flexshare?

På Jeckels opererer vi, foruden timeshare, også med begrebet flexshare. Ejer man en timeshare-andel, har man en fast ferielejlighed i en fast uge hvert år. Ejer man i stedet en flexshare-andel, har man en ferielejlighed til et fast antal beboere i en fleksibel uge hvert år.

De valgbare uger ligger i perioden uge 43 til og med uge 49, og igen fra uge 2 til og med uge 13. Konceptet med flexshare er således ideelt for dig, som feriemæssigt kan være fleksibel i den givne periode.

Koncept

Som ejer af en flexshare-andel indsender du hvert år inden 1. maj dine ønsker til lejligheder og uger i den kommende periode. Du skal bare udfylde flexshare-skemaet, som du kan finde her. Skemaet kan enten udfyldes og sendes online, eller printes og sendes med posten.

Efter modtagelsen af ønsker, fordeler ledelsen på Jeckels lejlighederne og i løbet af maj måned vil du modtage en bekræftelse på, hvilken specifik lejlighed og uge du har fået tildelt. Da det har vist sig, at visse uger er særligt populære, sker det, at ikke alle kan få deres førsteprioritet opfyldt hvert år.

Skulle du modtage et afslag på den/de ønskede uger, er det en rigtig god idé straks at tage kontakt til receptionen på Jeckels og sammen med dem finde frem til det bedste alternativ. Det betaler sig således at være fleksibel – spred ønskerne over flere lejligheder og over flere uger.

Priser

Købsprisen på en flexlejlighed afhænger selvsagt af lejlighedens størrelse.

Når du har erhvervet en ferielejlighed på Jeckels, er der blot at betale den årlige serviceafgift, som dækker alle driftsomkostninger og vedligeholdelse. Beløbet afhænger af lejlighedens størrelse. Se kontingentsatserne her. Desuden tilkommer der et årligt gebyr, som er 132,00 kr. til Fonden, som står bag Jeckels.

Et timeshare-hotel med demokratisk indflydelse

Alle ejere på Jeckels er medlem af Foreningen af Timeshare Ejere på Jeckels Hotel, og alle ejere har demokratisk indflydelse på stedets drift på den årlige generalforsamling. Hver brugsret (én ferielejlighed, én uge) berettiger til én stemme på generalforsamlingen – uanset ferielejlighedens størrelse eller pris.

Jeckels Gl. Skagen er indrettet og vedligeholdt på højeste kvalitetsniveau.

Jeckels er medlem af brancheforeningen Dansk Timeshareejer Forening. Foreningen har som medlemmer danske og danskrelaterede timeshare-feriesteder, som tilslutter sig, og overholder, foreningens vedtægter og etiske normer.

 

Download Flexoversigt

KONTAKT

Jeckels Gl. Skagen
CVR: 10034183

Jeckelsvej 5
9990 Skagen

Tel.: +45 98 44 65 44

info@jeckels.dk

KONTOR TIDER

Mandag – Fredag
kl. 09.30 – 12.00

Lørdag
kl. 09.00 – 12.00
kl. 16.00 – 18.00

Søndag
Lukket

Cookie politik // Kontakt: +45 98 44 65 44 // info@jeckels.dk
© Jeckels. Gl. Skagen 2021, All rights reserved