Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Flexshare

Hvad er en flexshare og hvad er forskellen på den og en timeshare?

​Ejer man en Timeshare-andel, har man en fast ferielighed i en fast uge hvert år. Ejer man en Flexshare-andel, har man en flexibel uge mellem ugerne 43 og uge 13 hvert år. (jule- og nytårsuge dog ikke valgbar).

​Man skal hvert år inden 1. maj indsende sine ønsker om hvilke lejligheder og hvilke uger, man kunne tænke sig at få tildelt til den kommende periode.

Dette gøres ved at indsende et flexshare-spørgeskema.

Dette kan indsendes i papirformat eller udfyldes online, direkte her fra hjemmesiden.

Du kan se en oversigt over flexlejligheder og uger her: Flexoversigt.pdf

​I løbet af maj måned efter fordelingen af lejlighederne, får man tilsendt en bekræftelse på hvilken lejlighed i hvilken uge man har fået tildelt.

Da der til visse uger kommer mange ønsker, vil alle ikke kunne få opfyldt sine ønsker.

Man får så et afslag fra os på de modtagne ønsker. Herefter skal man så kontakte os og vi vil finde en ledig lejlighed i en anden uge. Så jo hurtigere man ved afslag kontakter os, jo større valgmulighed, vil der være tilbage.

​Så lav dine ønsker fleksible. Spred dem over flere lejligheder og flere uger. Så har vi større mulighed for at opfylde ét af dine ønsker. Angiver du kun et ønske med én bestemt lejlighed eller i én bestemt uge, og kan dette ikke lige opfyldes, så giver det et afslag og man kommer bag i rækken igen.

27-07-2018

Flot video fra Frederikshavn Kommune​

​Om skønne Skagen

​Kontakt

Kontoret er åbent:​

​Hverdag

9.30 - 12.00

Lørdag

9.00 - 12.00 &
​16.00 - 18.00