Lisa Carlsson – Din Ejendomsmægler

Køb en fast eller en fleksibel uge hvert år

 

Kunne du tænke dig, at købe en lejlighedsuge på Jeckels, anbefaler ejerforeningen, at du retter henvendelse til Timeshare.dk ved ejendomsmægler Lisa Carlsson. Lisa er specialist i timeshare salg.

 

Se salgsliste ved Lisa Carlsson

 

​Når du køber en timeshare lejlighed, har du eneretten til en lejlighed en bestemt uge om året. Når du har erhvervet dig lejlighedsugen, betaler du en årlig ejerafgift for din uge, som dækker alle drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. I ejerafgiften er der også inkluderet forbrug, rengøring, sengelinned, håndklæder, brug af alle fællesfaciliteter, wi-fi etc.​ Ejerafgiften afhænger af lejlighedens størrelse og fastsættes efter Vedtægterne. ​Der er fuld lovgivning på området af salg og køb af timeshares i Danmark.

På Jeckels opererer vi, foruden timeshare, også med begrebet flexshare. Ejer man en timeshare-andel, har man en fast ferielejlighed i en fast uge hvert år. Ejer man i stedet en flexshare-andel, har man en ferielejlighed til et fast antal beboere i en fleksibel uge hvert år.
De valgbare uger ligger i perioden uge 43 til og med uge 49, og igen fra uge 2 til og med uge 13. Konceptet med flexshare er således ideelt for dig, som feriemæssigt kan være fleksibel i den givne periode.

Ejerforeningen har intet forretningsmæssigt engagement med Lisa Carlsson, men vi anbefaler at handle gennem ejendomsmægler, derved sikre man, at undgå problemer for både køber og sælger p.g.a. disses manglende kendskab til, og overholdelse af, lovgivningen om handel med timeshares.

​​
​​Er du potentiel køber til en bestemt lejlighed og/eller uge, kan dit ønske lægges i kartotek hos Lisa, og du vil få besked, når den bliver udbudt til salg.​

Kontakt Lisa på telefon +45 3675 7461 eller email post@timeshare.dk

Lisa Carlsson
Ejendomsmægler

Kontakt via email: post@timeshare.dk

Kontakt via tlf. nr.: 36 75 74 61

www.timeshare.dk 

Køb eller sælg via ejendomsmægler

Køb din nye ferielejlighed via ejendomsmægler Lisa Carlsson

Se mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer timeshare?

Når du køber en ferielejlighed på timeshare basis på Jeckels, betaler du kun for den periode, du ønsker at bo i lejligheden (dog minimum én uge). Dette er hele idéen bag timeshare-begrebet – og ferieformen er derfor et fantastisk alternativ til at eje eller leje et sommerhus eller anden feriebolig.

En timeshare på Jeckels betyder, at du kan holde en uges ferie fra en lørdag kl. 16 til den følgende lørdag kl. 11. Lejligheden står klar ved ankomst; smagfuldt indrettet og rengjort, med opredte senge (bortset fra enkelte lejligheder med en sovesofa) og friske håndklæder, samt et veludstyret køkken. Ejerforeningen på Jeckels tager sig af drift, administration, rengøring og al ud- og indvendig vedligeholdelse.

Når du køber en timeshare-lejlighed, køber du brugsretten til en bestemt ferielejlighed til en bestemt uge hvert år – og som ejer har du den fulde dispositionsret over ferieboligen i den eller de uger, du har købt. Du kan benytte ferielejligheden selv, låne den ud, leje den ud (selv eller via receptionen på Jeckels), eller du kan vælge at melde dig ind i en bytteorganisation, som giver mulighed for at benytte en anden feriebolig et andet sted i verden og på et andet tidspunkt af året end den uge, eller de uger, du selv ejer.

Når du har erhvervet en ferielejlighed på Jeckels, er det blot at betale den årlige serviceafgift, som dækker alle driftsomkostninger og vedligeholdelse. Beløbet afhænger af lejlighedens størrelse, men ligger mellem ca. 2.800 og 5.513 kr. inkl. moms om året (én årlig udgift). Desuden er der et årligt gebyr på 115 kr. til Fonden, som står bag Jeckels.

Hvordan fungerer flexshare?

Køber du en flexshare-andel, har du en ferielejlighed på Jeckels til et fast antal personer i en fleksibel uge hvert år. De valgbare uger ligger i perioden uge 43 til uge 49, og igen fra uge 2 til og med uge 13. Konceptet med flexshare er således ideelt for dig, som feriemæssigt kan være fleksibel i den givne periode. Lange gåture, læsning, streaming, kokkerering og fordybelse kan bestemt også noget i f.eks. februar eller november!

Som ejer af en flexshare-andel indsender du hvert år inden 1. maj dine ønsker om hvilke lejligheder og hvilke uger, du kunne ønske dig et få tildelt i den kommende periode (altså uge 43 til 49 i indeværende år, og uge 2 til 13 i det følgende år). Dette gøres ved at udfylde et flexshare-skema med prioriterede ønsker.

Efter modtagelsen af ønsker fra flexshare-ejerne, fordeler ledelsen på Jeckels lejlighederne og udsender i løbet af maj måned bekræftelse på, hvilken specifik lejlighed og uge du har fået tildelt. Da visse uger er særligt populære, sker det, at ikke alle kan få deres førsteprioritet opfyldt hvert år.

Skulle du som flexshare-ejer modtage et afslag på den/de ønskede uger, er det en rigtig god idé straks at tage kontakt til receptionen på Jeckels og sammen med dem finde frem til det bedste alternativ. Det betaler sig således at være fleksibel – spred ønskerne over flere lejligheder og over flere uger.

​Når du har erhvervet en flexshare-lejlighed på Jeckels, er der blot at betale den årlige serviceafgift, som dækker alle driftsomkostninger og vedligeholdelse af det historiske sted. Beløbet afhænger af lejlighedens størrelse, men ligger mellem ca. 3352,00 og 6.472 kr. inkl. moms om året (én årlig udgift). Desuden er der et årligt gebyr på 132 kr. til Fonden, som står bag Jeckels, samt et Flexgebyr på 125 kr.

Hvad koster en lejlighed?

Købsprisen på en lejlighed afhænger af lejlighedens størrelse, samt ugens placering i året. Udenfor de typiske højsæsoner (f.eks. sommeren og omkring højtiderne) kan en vidunderlig lejlighed ofte erhverves for en overraskende lav pris.

Køber du i stedet en flexshare-lejlighed, vil prisen ofte være lavere end en timeshare-andel – og derfor en rigtig god idé for dig, som kan være fleksibel i forhold til det nøjagtige tidspunkt for ferieafholdelse.

På listerne over lejligheder til salg vil prisen typisk fremgå – alternativt en opfordring til at kontakte ejer for en snak om den endelige pris.

Kan jeg få indflydelse på driften af Jeckels?

Alle ejere af ferielejligheder på Jeckels er medlem af Foreningen af Timeshare Ejere på Jeckels Hotel, og alle ejere har demokratisk indflydelse på stedets drift på den årlige generalforsamling. Hver brugsret (én ferielejlighed, én uge) berettiger til én stemme på generalforsamlingen – uanset ferielejlighedens størrelse eller pris.

Jeg skal lige forstå begrebet ’periodekalender’?

Hvis du som timeshare-ejer har købt en bestemt lejlighed i f.eks. uge 28, så har du i udgangspunktet den lejlighed til rådighed i uge 28 hvert år. Dem, der ejer lejligheder i julen og nytåret, har købt med bestemmelsen, at juleugen altid starter 22. december og nytårsugen altid starter 29. december. Det er derfor nødvendigt, med års mellemrum, at justere Jeckels periodekalender i forhold til den ’rigtige’ kalender.

I de år, hvor Jeckels periodekalender således er forskudt i forhold til den ’rigtige’ kalender, drejer det sig om én uges forskydning (f.eks. at ovennævnte lejlighed i uge 28 i år 2025 reelt ligger i den ’rigtige’ kalenders uge 29). Til og med 2029 vil ejere på Jeckels således opleve, at der er periodeforskydning i år 2025 og 2026.

Kan jeg sælge min lejlighed igen?

Skulle man efter nogle års ejerskab ønske at skille sig af med sin lejlighed, kan den sættes til salg. Vi kan hurtigt og let lægge en salgsnotits på Jeckels’ hjemmeside, ligesom vi kan lave opslag andetsteds (bl.a. opslagstavlen på Jeckels). Som et alternativ, eller parallelt med, kan du kontakte ejendomsmægler Lisa Carlsson, som har specialiseret sig i markedet for timeshare-lejligheder på landsplan.

Kan jeg bytte min lejlighed gennem en international organisation?

Flere af ejerne af ferielejligheder på Jeckels benytter de byttemuligheder, som de verdensomspændende timeshare-bytteorganisationer RCIDAE og 7Across tilbyder.

Hvad forefindes i lejligheden?

Alle lejligheder er smagfuldt indrettet, sengene er opredte (bortset fra enkelte lejligheder med sovesofa) med dejligt sengetøj, ligesom der ligger håndklæder, viskestykker og karklude parat ved ankomst. Køkkenerne er veludstyrede i forhold til service og køkkenredskaber – lige fra el-håndmixer til hvidløgspresser, fra skåle til dørslag, fra brødrister til osteskærer og opbevaringsglas. Ønsker du en alm. kaffemaskine (filterkaffe), kan du leje også en mikrobølgeovn kan lejes.
Har du småbørn, kan du også leje barnestole, barnesenge, barnebadekar og trappegitter  m.m. ved henvendelse i receptionen.

Hvad bør du selv medbringe?

Dette er i sagens natur ganske individuelt, men mange medbringer madolier og krydderier, plastposer og folie, stearinlys og brætspil. Alt til badeværelset, bortset fra håndklæder, skal du naturligvis også selv medbringe (shampoo, osv.).

Hvilke faciliteter tilbyder Jeckels?

Jeckels Gl. Skagen har 42 smagfuldt indrettede ferielejligheder. Køkkenerne er p.t. fra uno form ogudstyret med hårde hvidevarer fra især Miele. Fra udgangen af 2021 påbegyndes udskiftning til Hanstholm Køkkener og samtlige hårde hvidevarer udskiftes til seneste modeller, igen især fra Miele. Den allerede smagfulde indretning bliver yderligere opgraderet med påbegyndelse fra udgangen af 2021.

De veludstyrede ferielejligheder er perfekt tempererede til alle årstider og komplementeres af blandt andet disse faciliteter:

 • Fælles sydvendt græsplæne og gårdhave i Skagen-stil
 • Smukke havepavilloner med varmelampe til evt. kølige aftener
 • Flere havegrills er til rådighed omkring havepavillonerne
 • Afskærmet og spændende legeplads
 • Tennisbane (kunstgræs)
 • Petanquebane
 • Vaskeri (egenbetaling)
 • Underjordisk parkering, som også har ladestandere til elbiler
 • Fælles opholdsstue/bibliotek
 • Atelier for kunstudøvere (kan lånes ved henvendelse til receptionen)
 • Gratis wifi i alle ferielejligheder
Kan jeg oplade min el-bil på Jeckels?

På Jeckels forefindes et underjordisk parkeringsanlæg med plads til 20 køretøjer. Det koster 250 kr./uge at benytte p-kælderen. I garagen er der adgang til 4 ladestandere af fabrikatet Nordlys. Afregningen af elforbrug på ladestandere foretages direkte med Nordlys via deres app.

Må jeg medbringe hund til Jeckels?

Hunde er velkomne på Jeckels. Vi beder venligst vores gæster om at holde hundene i snor på området. Hundetæppe udleveres af receptionen – og den obligatoriske pris for ekstra rengøring er:

1 hund – 300 kr./uge

2 hunde – 450kr./uge

 

Må der ryges på Jeckels?

Rygning er ikke tilladt på indendørs fællesområder (f.eks. på gange, i biblioteket og i receptionsområdet). Derudover henstiller vi på det kraftigste til, at der ikke ryges tobak i lejlighederne, ligesom mange nok også vil sætte pris på, at udendørs tobaksrygning på området foregår i behørig afstand fra øvrige gæster og medarbejdere.

Har Jeckels aftale med en golfklub?

For de golfinteresserede, har Jeckels indgået aftaler med følgende golfklubber:

Med disse samarbejdsaftaler får du 20% rabat pr. person pr. spil. Du bedes blot oplyse, at du bor på Jeckels, samt fremvise nøglen til jeres lejlighed.

Golfklubben Hvide Klit, som ligger tættest på Skagen, har vi i skrivende stund ikke en særlig aftale med.

Hvor langt er der til en badestrand?

Badestranden ligger blot 3 minutters gang fra Jeckels. På badedage, hvor Vesterhavet er for oprørt, er et godt alternativ Skagens sydøstvendte og børnevenlige strande, kun 10 minutters kørsel fra Jeckels.

Hvor kan jeg købe dagligvarer?

Det nærmeste supermarked, som tillige sælger morgenbrød, er Meny, kun 2 km fra Jeckels. Morgenbrød kan også købes på Ruths Hotel få meter fra Jeckels. Skagen by ligger godt 4 km fra Jeckels.

KONTAKT

Jeckels Gl. Skagen
CVR: 10034183

Jeckelsvej 5
9990 Skagen

Tel.: +45 98 44 65 44

info@jeckels.dk

KONTOR TIDER

Mandag – Fredag
kl. 09.30 – 12.00

Lørdag
kl. 09.00 – 12.00
kl. 16.00 – 18.00

Søndag
Lukket

Cookie politik // Kontakt: +45 98 44 65 44 // info@jeckels.dk
© Jeckels. Gl. Skagen 2021, All rights reserved