Jeckels Gl. Skagen fra vejen

Lejligheder til leje

Lej en dejlig ferielejlighed i stedet for et sommerhus

En ferie i Gl. Skagen er noget helt særligt!

Siden 1984 har det historiske og smukke Jeckels dannet ramme om et af Danmarks mest succesfulde timeshare-hoteller.

Centralt placeret i Højen – i daglig tale kaldet Gammel Skagen – huser Jeckels 42 skønne ferielejligheder i forskellige størrelser. Dejlige terrasser, stor have, tennisbane, pavilloner med grill, legeplads, petanque-bane, kunstneratelier, samt en ganske kort gåtur til stranden og det brusende Vesterhav, er med til at gøre et ophold på Jeckels til noget helt særligt i Gl. Skagen.

Timeshare-konceptet indebærer, at hver ferielejlighed har én timeshare-ejer i en fast uge hvert år – og i langt de fleste af årets uger. Typisk vil en ejer benytte ’sin egen’ lejlighed i den samme uge år efter år. Skulle det hænde, at en ejer ikke ønsker at benytte sin uge i et givent år, kommer en sådan lejlighed typisk til leje – og således byder Jeckels også velkommen til dig, som ikke er ejer af en ferielejlighed.

Ferielejlighederne udlejes fortrinsvis på ugebasis fra lørdag kl. 16.00 til den følgende lørdag kl. 11.00. I lejligheden vil der være opredte senge (bortset fra enkelte lejligheder med en sovesofa) med dejligt sengetøj, samt håndklæder til det bestilte antal personer.

Her kan du finde ledige ferielejligheder til leje på Jeckels i den kommende periode, samt en booking-formular.

 

BOOKING

 

Du er velkommen til at kontakte receptionen på Jeckels for sidste øjebliks muligheder, for nedsættelse af lejepriser, samt for mulig leje på døgnbasis.

Har du spørgsmål, vil du sikkert kunne finde svarene under ’Ofte Stillede Spørgsmål’ – og hvis ikke, kontakt da venligst receptionen.

En lejet ferielejlighed på Jeckels er et fantastisk alternativ til at leje et sommerhus eller til et hotelophold – og et ophold i en lejet ferielejlighed kan muligvis give dig lyst til at undersøge muligheden for at erhverve en Jeckels-lejlighed selv…

Jeckels Gl. Skagen - flag

Lejepriser

Se en oversigt over vores priser

 

Se sæsonpriser

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg ledige ferielejligheder på Jeckels?

Her vil du finde en kalender, som giver dig et overblik over ledige ferielejligheder, uge for uge. Listen har en booking-formular tilknyttet, således at du straks kan indsende en forespørgsel på leje af en ønsket ferielejlighed.

Hvordan lejer jeg en ferielejlighed på Jeckels?

Her vil du finde en kalender, som giver dig et overblik over ledige ferielejligheder, uge for uge. Listen har en booking-formular tilknyttet, således at du straks kan indsende en forespørgsel på leje af en ønsket ferielejlighed.

Receptionen på Jeckels modtager straks og automatisk din forespørgsel via booking-formularen, og efter modtagelsen vil de, indenfor en hverdag eller to, tilbagesende via e-mail et lejebrev til dig med bekræftelse på lejen.

Du skal også være velkommen til at kontakte receptionen direkte med dine forespørgsler. Receptionen vil også kunne oplyse, hvorvidt ejeren af den pågældende ferielejlighed skulle være villig til at udleje i kortere perioder end en uge, og/eller hvorvidt ejeren kunne være interesseret i at give en sidste-øjebliks-nedsættelse af lejeprisen.

Hvad koster det at leje en ferielejlighed?

Lejeprisen varierer i forhold til lejlighedens størrelse samt den ønskede lejeuges placering på året. Ligesom andre udbydere i ferielandet skelner vi mellem høj-, mellem- og lavsæsoner.

De specifikke priser, fordelt på lejlighedstyper og sæson, finder du her.

Hvad er inkluderet i lejeprisen?

I lejeprisen er der inkluderet følgende:

 • Opredte senge samt håndklæder til det bestilte antal personer
 • Slutrengøring (dog skal køleskab og komfur rengøres inden afrejsetidspunkt)
Hvornår er ankomst- og afrejsetidspunkter?

Ferielejlighederne udlejes fortrinsvis på ugebasis fra lørdag kl. 16.00 til den følgende lørdag kl. 11.00. Receptionen har åbent lørdag 16.00-18.00. Hvis ankomsttidspunktet er senere end dette tidsrum, eller på et andet tidspunkt i løbet af ugen, skal dette aftales specifikt med receptionen. Lejlighederne skal være forladt senest kl. 11.00 om lørdagen.

Nogle ejere er villige til at udleje i kortere perioder end en uge, hvilket receptionen på Jeckels vil kunne oplyse nærmere om.

Hvordan afbestiller jeg min lejlighed?

Skulle det blive nødvendigt at afbestille en allerede lejet ferielejlighed, vil Jeckels tilbageholde 1.300kr. til dækning af administrationsudgifter.

Ved afbestilling 8 dage eller mindre før den lejede ferieuges påbegyndelse, kan vi desværre ikke yde nogen tilbagebetaling. Dette skyldes, at lejlighedens ejer ikke må forventes at være i stand til at udleje til anden side. Afbestilling af lejlighed skal foregå skriftligt via e-mail til Jeckels’ reception.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder Jeckels?

​Betalingen for leje af ferielejlighed kan foregå på følgende måder:

 • Bankoverførsel til Spar Nord Bank A/S, reg.nr. 9015, kontonummer 1460 031 660
 • MobilePay til nr. 58362

Når du har booket en lejlighed, og efterfølgende modtaget et lejebrev, er det vigtigt, at den oplyste frist for indbetaling af lejebeløbet overholdes. Dette er for at tilsikre, at ferielejligheden ikke går til anden side.

Hvad forefindes i lejligheden?

Alle lejligheder er smagfuldt indrettet, sengene er opredte (bortset fra enkelte lejligheder med sovesofa) med dejligt sengetøj, ligesom der ligger håndklæder, viskestykker og karklude parat ved ankomst. Køkkenerne er veludstyrede i forhold til service og køkkenredskaber – lige fra el-håndmixer til hvidløgspresser, fra skåle til dørslag, fra brødrister til osteskærer og opbevaringsglas. Ønsker du en kaffemaskine (filterkaffe), kan den lejes.

Har du småbørn, kan du leje barnestole, barnesenge, børnebadekar og trappegitter – Se prisliste. En liggestol og/eller solseng m. hynde og håndklæde kan man også leje.

Hvad bør vi selv medbringe?

Dette er i sagens natur ganske individuelt, men mange medbringer madolier og krydderier, plastposer og folie, stearinlys og brætspil. Alt til badeværelset, bortset fra håndklæder, skal du naturligvis også selv medbringe (shampoo, osv.).

Hvilke faciliteter tilbyder Jeckels?

Jeckels Gl. Skagen har 42 smagfuldt indrettede ferielejligheder. Køkkenerne er p.t. fra uno form og udstyret med hårde hvidevarer fra især Miele. Fra udgangen af 2021 påbegyndes udskiftning til Hanstholm Køkkener og samtlige hårde hvidevarer udskiftes til seneste modeller, igen især fra Miele. Den allerede smagfulde indretning bliver yderligere opgraderet med påbegyndelse fra udgangen af 2021.

De veludstyrede ferielejligheder er perfekt tempererede til alle årstider og komplementeres af blandt andet disse faciliteter:

 • Fælles sydvendt græsplæne og gårdhave i Skagen-stil
 • Smukke havepavilloner med varmelampe til evt. kølige aftener
 • Flere havegrills er til rådighed omkring havepavillonerne
 • Afskærmet og spændende legeplads
 • Tennisbane (kunstgræs)
 • Petanquebane
 • Vaskeri (egenbetaling)
 • Underjordisk parkering, som også har ladestandere til elbiler
 • Fælles opholdsstue/bibliotek
 • Atelier for kunstudøvere (kan lånes ved henvendelse til receptionen)
 • Gratis wifi i alle ferielejligheder
Kan jeg oplade min el-bil på Jeckels?

På Jeckels forefindes et underjordisk parkeringsanlæg med plads til 20 køretøjer. Det koster en parkeringsafgift pr. uge at benytte p-kælderen. I garagen er der adgang til 4 ladestandere af fabrikatet Sperto. Afregningen af elforbrug på ladestandere foretages direkte med Sperto via deres app.

Må jeg medbringe hund til Jeckels?

Hunde er velkomne på Jeckels. Vi beder venligst vores gæster om at holde hundene i snor på Jeckels’ område. Hundetæppe udleveres af receptionen – og den obligatoriske pris for ekstra rengøring er:

1 hund – 225 kr./uge

2 hunde – 325 kr./uge

3 hunde – 375 kr./uge

Må der ryges på Jeckels?

Rygning er ikke tilladt på indendørs fællesområder (f.eks. på gange, i biblioteket og i receptionsområdet). Derudover henstiller vi på det kraftigste til, at der ikke ryges tobak i lejlighederne, ligesom mange nok også vil sætte pris på, at udendørs tobaksrygning på området foregår i behørig afstand fra øvrige gæster og medarbejdere.

Har Jeckels aftale med en golfklub?

For de golfinteresserede, har Jeckels indgået aftaler med følgende golfklubber:

Med disse samarbejdsaftaler får du 20% rabat pr. person pr. spil. Du bedes blot oplyse, at du bor på Jeckels, samt fremvise nøglen til jeres lejlighed.

Golfklubben Hvide Klit, som ligger tættest på Skagen, har vi i skrivende stund ikke en særlig aftale med.

Hvor langt er der til en badestrand?

Badestranden ligger blot 3 minutters gang fra Jeckels. På badedage, hvor Vesterhavet er for oprørt, er et godt alternativ Skagens sydøstvendte og børnevenlige strande, kun 10 minutters kørsel fra Jeckels.

Hvor kan jeg købe dagligvarer?

Det nærmeste supermarked, som tillige sælger morgenbrød, er Meny, kun 2 km fra Jeckels. Morgenbrød kan også købes på Ruths Hotel få meter fra Jeckels. Skagen by ligger godt 4 km fra Jeckels.

KONTAKT

Jeckels Gl. Skagen
CVR: 10034183

Jeckelsvej 5
9990 Skagen

Tel.: +45 98 44 65 44

info@jeckels.dk

KONTOR TIDER

Mandag – Fredag
kl. 09.30 – 12.00

Lørdag
kl. 09.00 – 12.00
kl. 16.00 – 18.00

Søndag
Lukket

Cookie politik // Kontakt: +45 98 44 65 44 // info@jeckels.dk
© Jeckels. Gl. Skagen 2021, All rights reserved